Prinsessenboek "Prinsesje Lupine is jarig"

Dit kleurige en rijk versierde boek past helemaal in de wereld van elk “prinsessen” meisje. Vier de verjaardag van prinsesje Lupine in haar sprookjespaleis. Je vliegt samen met de prinsessenelfjes om de torens en danst op het feest in de prachtige balzaal versierd met slingers vol hartjes en gekleurde lampionnen.

We geven dit boek in beperkte oplage in eigen beheer uit. Achterin het boek is een losse poster met aan beide kanten een leuke prinsessen elfjes afbeelding erop.

Bij dit boek krijg je ook het bijpassende knutselsetje "Lupine aankleedsetje". Dit is een speciaal knutselsetje je zelf jurken kan inkleuren en prinsesjes kan aankleden in hun mooiste roze feestjurk.

Het boek en het knutselsetje is verkrijgbaar via onze site.

Of bestel het boek bij Bol.com. Hier is het boek met het knutselsetje ook te koop. Klik hier om naar Bol.com te gaan.

(en oh ja, weet je dat er ook een bijpassende grote poster te koop is?).....


Het boek inclusief het knutselsetje kost € 9,95 + verzendkosten.
30 pagina's binnenwerk, + extra gratis poster achterin, hardcover, 21 x 29 cm. + een knutselsetje bestaande uit 4 kleurplaten die je kunt inkleuren en uitknippen.

Klik hier voor meer info over het knutselsetje.


Hanneke heeft een prinsessenelfjes dekbedovertrek ontworpen voor Beddinghouse en op het paleis van dit dekbedovertrek is het boek gebaseerd. Ook is er een sierkussen met prinsesje Lupine en een DIY harten slinger gemaakt. En er is ook hartenbehang voor een complete prinsessenbeleving. Zodat je jou hele kamer in prinsessensfeer kunt inrichten.Kijk hier voor de kleurplaat "Prinsessenfeetje Lupine"
Print de tekening uit en kleur hem in.
Veel speel plezier!

Kleurplaat prinsessenfeetje LupineEn er is ook een poster op A4 formaat met een heerlijke Prinsesje Lupine taart. Kijk hier voor de kleurplaat "Prinsessen taart"
Print de tekening uit en kleur hem in.
Veel speel plezier!

Kleurplaat "Taart voor prinsessenfeetje Lupine"