"Prinsesje Lupine is jarig"

Dit kleurige en rijk versierde boek past helemaal in de wereld van elk “prinsessen” meisje. Vier de verjaardag van prinsesje Lupine in haar sprookjespaleis. Je vliegt samen met de prinsessenelfjes om de torens en danst op het feest in de prachtige balzaal versierd met slingers vol hartjes en gekleurde lampionnen.

We geven dit boek in beperkte oplage in eigen beheer uit. Achterin het boek is een losse poster met aan beide kanten een leuke prinsessen elfjes afbeelding erop.

Er zijn ook speciale kleur en knutselplaten te downloaden van de website van Hanneke de Jager zodat de kinderen zelf slingers kunnen inkleuren en prinsesjes kunnen aankleden in hun mooiste roze feestjurk of in een koets naar het bal kunnen gaan.

Hanneke heeft een prinsessenelfjes dekbedovertrek ontworpen voor Beddinghouse en op het paleis van dit dekbedovertrek is het boek gebaseerd. Ook is er een sierkussen met prinsesje Lupine en een DIY harten slinger gemaakt. Zodat je jou hele kamer in prinsessensfeer kunt inrichten.Stuur me een mailtje en dan neem ik contact met je op:
info@hannekedejager.com

Het boek kost € 15,95
30 pagina's binnenwerk, + extra gratis poster achterin, hardcover, 21 x 29 cm.Klik hier voor de gratis download.