Over de Crowdfundingactie - gedichtenbundel "Stil-Leven"

Het afgelopen jaar zat ik wegens ziekte in een rolstoel.
Langzamerhand ben ik weer gaan lopen, met vallen en opstaan.
Deze bundel gaat over deze tijd, maar is eigenlijk bedoeld voor iedereen die na een ziekte periode weer moet revalideren.

Door middel van deze crowdfunding wil ik geld bijeen krijgen om deze bundel te drukken zodat meer mensen de gedichten kunnen lezen en hier kracht uit kunnen putten. Ze staan niet alleen!

Ik doe dit belangeloos! We drukken extra boeken die ik gratis schenk aan een ziekenhuis of revalidatiecentrum.

Kijk hier voor deelname aan de crowdfunding actie.

Kijk hier voor het doel van de crowdfunding actie.

Kijk hier voor een korte inkijk in de gedichtenbundel

Hoe het is, om letterlijk opnieuw te leren lopen, te bewegen, je (spier-)kracht op te bouwen en de kracht en hoop terug te vinden in jezelf.

Dit is de ervaring van Hanneke, toen ze op een gegeven moment niet meer kon lopen en vast zat in de beslotenheid van haar eigen lichaam en geïsoleerde omgeving.

Maar in haar hoofd was ze vrij en waren er geen belemmeringen, ook al was er een rolstoel, uitputting en pijn. En ze ontdekte, nog meer dan anders, hoe mooi de simpele kleine dingen om haar heen waren. De tuin, een bloem, de merel die zong, een vlinder…. de natuur loopt als een krachtige rode draad door haar leven. Woorden vielen op hun plek en vormden gedichten vanuit het hart geschreven, vertaald naar het leven van alledag. Soms hoopvol of juist vol wanhoop, maar vooral realistisch, met alle emoties die daarbij horen.

Voor iedereen, voor wie het niet vanzelfsprekend is (weer) te kunnen lopen en te bewegen, zal dit boek herkenning en ook een stukje troost bieden in het terug vinden van kracht, moed en hoop.

Liefdevolle gedichten met bijpassende illustraties vanuit het perspectief van een “stil leven”, terwijl de wereld verder gaat.


Huidige stand per 11 december: we hebben al 80 boeken verkocht!