Producten gemaakt voor Beddinghouse.

Dancing dekbedovertrek

Dekbedovertrek Dancing past perfect in de slaapkamer van een kleine danseres. ik heb bij dit ontwerp verschillende materialen met elkaar gemixt, dit is vertaald naar de print van het overtrek. De ballerina’s dansen hun voorstelling tussen de tutu’s, balletschoenen en bloemetjes. Kinderdekbedovertrek Dancing is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen.Extra leuk is dat er bij het dekbedovertrek een voorleesverhaaltje in de verpakking zit.


Kussen Fairy prinses

Dit sierkussen voor kinderen heeft een fotoprint van een verjaardagsfee. Het kussen is door Hanneke de Jager geïllustreerd. Het kussen heeft zelfs de vorm van een echte pop en heeft een voor- en achterkant een fotoprint. Dit kussen kan goed gecombineerd worden met dekbedovertrek Birthday Fairy en Fairy Palace uit de collectie van Beddinghouse Kids. Het sierkussen Birthday Fairy heeft een fotoprint en is gemaakt van 100% katoen.
Draken kussen

Dit sierkussen voor kinderen heeft een fotoprint en de vorm van een vuurspuwende draak! Het kussen is door Hanneke de Jager geïllustreerd. De achterkant heeft een effen kleur. Dit kussen is kan goed gecombineerd worden met dekbedovertrek Dragons en Dragon Castle uit de collectie van Beddinghouse Kids. Het sierkussen Dragons heeft een fotoprint en is gemaakt van 100% katoen. Het kussen heeft verschillende tinten groen. De achterkant heeft een effen kleur. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting. Het formaat is 42x42 cm en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Hier te koop!Dinosaurus dekbedovertrek

Stoere dinosaurussen zoals de Tyrannosaurus Rex, Spinosaurus en de Tarbosaurus sieren op dit stoere jongens dekbedovertrek! Hanneke heeft deze dino’s gemaakt van stukjes stof en wol. Dit dekbedovertrek neemt je mee terug naar de oertijd, een reis naar het verleden. Het dessin bestaat uit verschillende dinosaurussen, allen met een andere afmeting!

Wist je dat je ook gratis een leuke knutselplaat kunt downloaden? Klik hier of op de knutselplaat en aan de gang!

Hier te koop!


Dress-up Princess sierkussen

Sierkussen Dress-up Princess is een vrolijk kussen geschikt voor een echte meisjes slaapkamer. Het kussen heeft de vorm van een princes met een mooie jurk aan.