Foto behang "Space"

Helaas uitverkocht :-(

Het behang is een prachtige supergrote wandversiering voor de stoere jongenskamer. Kinderen die houden van raketten, sterren en planeten kunnen heerlijk wegdromen bij deze gedetailleerde tekening op vliesbehang. Dit behang laat je planeten en ruimtevaartuigen op "een andere" manier beleven.
Het behang is digitaal geprint en heeft dezelfde kwaliteit als fotobehang. Ik gebruikte een mix van verschillende technieken om dit ontwerp te realiseren.
De afbeelding is gedrukt op vliesbehang. Het aanbrengen van dit fotobehang is daardoor heel gemakkelijk. Je kunt de muur insmeren met lijm en hebt dus geen behangtafel nodig.
Is je kind toe aan een nieuwe look, dan is het behang gemakkelijk te verwijderen, zonder stoomapparaat.

Productkenmerken: Fotobehang gedrukt op vliesbehang
• Kleur: blauw
• Afmeting: 300cmx280cm, wordt geleverd in zes banen van 50cm breed
• Merk: Hanneke de Jager

Het behang is niet meer te koop.
Bijpassende gordijnen

Bij dit fotobehang zijn ook bijpassende gordijnen gemaakt. Deze worden helemaal op maat gemaakt en zijn simpel op te hangen als ze klaar zijn. De stof is mat en soepel vallend en de print aan de voorzijde gedrukt. Als je goed kijkt zie je die kenmerkende ‘Hanneke’ details, een klein opgestikt knoopje, een zig-zag steekje en andere speciale “kantjes & randjes.” Wil je ook nog lekker donker slapen, dan kan het kindergordijn verduisterend worden gevoerd.

Klik hier voor meer info