Foto behang Ribbon Hearts

Dit fotobehang is geïnspireerd op het dekbed overtrek "Garland" van Beddinghouse.
Fotobehang Ribbon hearts is een prachtige wandversiering voor een gezellige meisjeskamer. Er is gebruik gemaakt van een mix van verschillende technieken om dit originele ontwerp te realiseren. Het fotobehang bestaat uit drie banen van elk 50cm breed en kan in repeat worden geplakt (meerdere exemplaren naast elkaar). De afbeelding is gedrukt op vliesbehang. Het aanbrengen van dit fotobehang is daardoor heel gemakkelijk. Je kunt de muur insmeren met lijm en hebt dus geen behangtafel nodig. Is je kind toe aan een nieuwe look, dan is het behang gemakkelijk te verwijderen, zonder stoomapparaat.

Productkenmerken: Fotobehang gedrukt op vliesbehang
• Kleur: Roze/Rood
• Afmeting: 150cmx280cm, wordt geleverd in drie banen van 50cm breed
• Merk: Hanneke de Jager

Het behang is te koop voor € 49,95 + € 6,95 verzendkosten.

Stuur me een mailtje en dan neem ik contact met je op:

info@hannekedejager.com

Of bestel het behang bij Bol.com. Hier is het behang ook te koop. Klik hier om naar Bol.com te gaan.Bijpassende gordijnen

Bij dit fotobehang zijn ook bijpassende gordijnen gemaakt. Deze worden helemaal op maat gemaakt en zijn simpel op te hangen als ze klaar zijn. De stof is mat en soepel vallend en de print aan de voorzijde gedrukt. Als je goed kijkt zie je die kenmerkende ‘Hanneke’ details, een klein opgestikt knoopje, een zig-zag steekje en andere speciale “kantjes & randjes.” Zij tekent hele mooie prinsessen boeken en in die sfeer is dit gordijn ontworpen. Wil je ook nog lekker donker slapen, dan kan het kindergordijn verduisterend worden gevoerd.

Klik hier voor meer info