Foto behang "Rabbithole"

Digitaal behang Rabbithole is een prachtige wandversiering voor een gezellige meisjeskamer. Rabbithole is mijn voorstelling van hoe een "ideaal" konijnenhol eruit zou moeten zien. Lekkere plofbankjes, ruimte om te spelen, een keuken, voorraadkamers, enz.
Het behang is digitaal geprint en heeft dezelfde kwaliteit als fotobehang. Ik gebruikte een mix van verschillende technieken om dit ontwerp te realiseren.
De afbeelding is gedrukt op vliesbehang. Het aanbrengen van dit fotobehang is daardoor heel gemakkelijk. Je kunt de muur insmeren met lijm en hebt dus geen behangtafel nodig.
Is je kind toe aan een nieuwe look, dan is het behang gemakkelijk te verwijderen, zonder stoomapparaat.

Productkenmerken: Fotobehang gedrukt op vliesbehang
• Kleur: Roze/multicolor
• Afmeting: 150cmx280cm, wordt geleverd in drie banen van 50cm breed
• Merk: Hanneke de Jager

Het behang is te koop voor € 49,95 + € 5,00 verzendkosten.

Stuur me een mailtje en dan neem ik contact met je op:

info@hannekedejager.comBijpassende gordijnen

Bij dit fotobehang zijn ook bijpassende gordijnen gemaakt. Deze worden helemaal op maat gemaakt en zijn simpel op te hangen als ze klaar zijn. De stof is mat en soepel vallend en de print aan de voorzijde gedrukt. Als je goed kijkt zie je die kenmerkende ‘Hanneke’ details, een klein opgestikt knoopje, een zig-zag steekje en andere speciale “kantjes & randjes.” Wil je ook nog lekker donker slapen, dan kan het kindergordijn verduisterend worden gevoerd.

Klik hier voor meer info