Foto behang "A lot of stars"

Dit fotobehang is geïnspireerd op het dekbed overtrek "A lot of stars" van Beddinghouse.
Fotobehang A lot of stars is een prachtige wandversiering voor de kleine sterrenkundige. Ik gebruikte stof en knoopjes om dit originele ontwerp te realiseren. Het fotobehang bestaat uit drie banen van elk 50cm breed. De afbeelding is gedrukt op vliesbehang. Het aanbrengen van dit fotobehang is daardoor heel gemakkelijk. Je kunt de muur insmeren met lijm en hebt dus geen behangtafel nodig. Is je kind toe aan een nieuwe look, dan is het behang gemakkelijk te verwijderen, zonder stoomapparaat.

Productkenmerken: Fotobehang gedrukt op vliesbehang
• Kleur: Stars blauw
• Afmeting: 150cmx280cm, wordt geleverd in drie banen van 50cm breed
• Merk: Hanneke de Jager

Het behang is te koop voor € 49,95 + € 5,00 verzendkosten.

Stuur me een mailtje en dan neem ik contact met je op:

info@hannekedejager.com

Of bestel het behang bij Bol.com. Hier is het behang ook te koop. Klik hier om naar Bol.com te gaan.Bijpassende gordijnen

Bij dit fotobehang zijn ook bijpassende gordijnen gemaakt. Deze worden helemaal op maat gemaakt en zijn simpel op te hangen als ze klaar zijn. De stof is mat en soepel vallend en de print aan de voorzijde gedrukt. Als je goed kijkt zie je die kenmerkende ‘Hanneke’ details, een klein opgestikt knoopje, een zig-zag steekje en andere speciale “kantjes & randjes.” Wil je ook nog lekker donker slapen, dan kan het kindergordijn verduisterend worden gevoerd.

Klik hier voor meer info